Varausehdot

Varaaminen ja maksut

Varaus on vahvistettu, kun varausmaksu (30 %) on maksettu eräpäivään mennessä. Maksamalla varausmaksun asiakas hyväksyy nämä varausehdot.

Jos varaus tehdään myöhemmin kuin kolme (3) viikkoa ennen majoituksen alkamista, varausmaksua ei peritä. Tällöin maksu suoritetaan kokonaan.

Loppuhinta maksetaan viimeistään kolme (3) viikkoa ennen majoituksen alkua. Jos loppusuoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan majoituskohteen vuokraajalle ennen majoituksen alkua.

Normaalihiihtokaudella (vuodenvaihteen aika ja viikot 8 – 10) minimivarausaika on 1 viikko ja majoitusjakson alkamispäivä on lauantai (la – la). Muina aikoina minimivarausaika ja lomajakson alkamispäivä on neuvoteltavissa. Tarkista myös hintakaudet Hinnastosta.

Avainten luovutus

Avaimet luovutetaan asiakkaalle ennakkoon sovitulla tavalla.

Avainten luovutuksen yhteydessä asiakkaan on varauduttava esittämään tosite varauksesta (kuitti tai jokin muu sopimus).

Peruutukset

Mikäli peruutus tapahtuu:

• yli 21 vrk ennen oleskelun alkua, palautetaan varausmaksu vähennettynä peruutuskuluilla 60 EUR
• alle 21 vrk ennen oleskelun alkua eikä kohdetta saada vuokratuksi ko. ajankohdalle, veloitetaan koko vuokra. Jos kohde saadaan vuokratuksi, veloitetaan varausmaksu ja peruutuskulut 60 EUR.
Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 60 EUR, mikäli asiakas itse tai hänen kanssaan samassa yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnetto-muuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Myyjällä on oikeus irtisanoa sopimus, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Myyjän on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin.

Mikäli varaus- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, myyjällä on oikeus perua varaus.

Majoittuminen kohteessa

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa.

Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut, ruokailuvälineet ja ruuanlaittovälineet. Sängyissä on aina käytettävä liinavaatteita. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet, ellei toisin sovita.

Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on sovittava varausta tehtäessä.

Kohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas. Myös loppusiivouksesta huolehtii asiakas, ellei toisin sovita. Mikäli asiakas ei ole tehnyt tai tilannut loppu-siivousta, laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen siivousmaksu .

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Asiakas on vastuussa huoneiston ja irtaimen käytöstä varauksen ajan. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot omistajalle.

Kaikki varaukseen, huoneiston varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua myyjälle.

Ystävällisin terveisin Porokaarteen vuokraajat.

Tiedustelut ja varaukset:

Yhteystiedot -sivulta

Palaute:

ani(at)ruusila.fi